Welkom op mijn Reislog!
Hallo en welkom op mijn reislog!
Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je in het profiel.
Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.
Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!
Leuk dat je met me meereist!
Lilian
Hallo Lilian,
Het ziet er erg leuk uit daar in dat verre Cordoba. Ook het huis van je gastgezin lijkt me gezellig en knus. Alleen moet je wel een beetje opletten met eten als je nu al door stoelen gaat zakken! :) De mensen in Argentinië houden blijkbaar van kleur. De school ziet er prachtig uit met al die kleuren. Kan ik misschien nog wel iets mee doen met de inrichting van de nieuwe school die wij aan het bouwen zijn. Ik ben benieuwd naar de plek waar je straks je vrijwilligerswerk gaat doen, maar dat komt later nog wel. Veel succes met de tweede helft van je opleiding Spaans.
pap